Dank vrijwilligers

Dank aan onze vrijwilligers en sponsor

Zonder vrijwilligers en sponsors kan een vereniging niets. Ons bestuur (ook bestaande uit allemaal vrijwilligers) steunt op de inzet van deze mensen en bedrijven.

Als we vrijwilligers gaan noemen lopen we het gevaar mensen niét te noemen en dat zou niet terecht zijn. Er zijn echter wél organisaties en bedrijven die het verdienen om genoemd te worden. Ik denk daarbij aan:

WELZIJNSKWARTIER: Op hun website prijzen ze zich aan als de organisatie die zich in brede zin richt op het welzijn van mensen. Welzijnskwartier ondersteunt VVN bij de scootmobielbijeenkomsten en bij de rijvaardigheidstrainingen (BROEM).

MARENTE: helpt met het breed uitzetten van onze activiteiten. De doelgroepen moeten natuurlijk wel wéten dat onze activiteiten georganiseerd zijn. Denk hierbij aan de rijvaardigheidstraining.

DODE HOEK VOORLICHTING:
Alle groepen acht van de KRV-gemeente Katwijk krijgen voorlichting over de Dode Hoek van vrachtwagens en bussen. Om het geen gortdroge les te maken stellen verschillende bedrijven een auto/bus met chauffeur ter beschikking.

In Katwijk zijn dat De Koninklijke Beuk en Jongeneel transportbedrijf.

Het SCUM (jongerencentrum op het grote parkeerterrein geeft ons onderdak en stelt presentatieapperatuur beschikbaar, zodat we de voorlichtingsfilm van VVN kunnen tonen en bespreken.

RIJVAARDIGHEIDSTRAINING (BROEM)
Al vanaf de éérste training was HOEVENS ASSURANTIËN een topsponsor. Niet alleen betaalt Hoevens de kosten voor de trainingsbijeenkomst van zijn eigen klanten, ook helpt Hoevens door de klanten aan te schrijven.

DE LEEUW assurantiën brengt haar klanten op de hoogte middels hun nieuwsbrief. 

Trefwoorden

vrjwilligers